Selecteer een pagina

Diensten

Turbo revisie

Turbo defect? Laat uw turbo revisie over aan Turbo Centre Gelderland. Dankzij onze ervaringen garanderen wij een succesvolle reparatie van uw turbocharger van A tot Z!

Wij beschikken over een ruim ingerichte werktplaats met de beste apparatuur. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt aan het werk.

De prijzen zijn afhankelijk van het type voertuig dat u bezit. Hierbij bieden wij 1 jaar garantie op de gereviseerde turbo’s!

Bij het reviseren van de turbo kijken wij zorgvuldig naar de onderdelen die slijtage hebben opgelopen. De desbetreffende onderdelen worden compleet vervangen. De turbo wordt vervolgens gereinigd, gebalanceerd en getest op luchtmeting.

Roetfilter reiniging

Bij Turbo Centre Gelderland kunnen wij u ook helpen met roetfilter verstoppingen.

Het vermijden van roetfilter verstoppingen is niet mogelijk. Dit kan lijden tot motorstoringen. Dit kunt u wel voorkomen.

Wij reinigen de roetfilter met een hoge druk reinigingssyteem waarbij we gebruik maken van speciaal geselecteerde reinigingsmiddelen.

Wij stellen hierbij een diagnoserapport op voor en na het reinigingsproces. Het reinigen en opstellen van een diagnoserapport duurt slèchts 30 minuten.

Contact

Turbo Centre Gelderland

Snelliusweg 40-21, 6827 DH Arnhem

+31 26 379 39 46

+31 6 14 66 96 77

info@turbocentregelderland.nl

    Laat ons een bericht achter